Винаги на път и винаги у дома

Това е мечтата на много хора, които се разкъсват между желанието да пътешестват и нежеланието да сменят множество хотелски стаи. Тя е напълно осъществима с полуинтегрираните кемпери Sunlight.

Те са леки, компактни, удобни, елегантни. Издържат на натоварване, светли са, а обзавеждането им е функционално и красиво едновременно.

 

Безопасност на кемперите Sunlight

Шасито е направено по мощния модел на Fiat Ducato Euro 5. Ходовата част е широка и стабилна. Всички модели Sunlight имат антиблокираща система ABS, ербег и едно нововъведение – електронна система за контрол на поведението на автомобила в екстремна ситуация EBD.

Дневни светлини и люк над шофьорската кабина пък осигуряват на шофьора комфорт, който му помага да е по-внимателен и концентриран, докато управлява кемпера.

Кемперите Sunlight са максимално обезопасени, стабилни, лесни за управление. С тях пътувате леко и приятно и пристигате именно там, където искате да бъдете.

 

Интериор на кемперите Sunlight

Всеки тип кемпер Sunlight - алковен, полуинтегриран или с падащо легло се предлага в различни варианти с места за спане 2, 3 или 4. Всички те се отличават с обширно вътрешно пространство и баня, която ще ви се стори голяма в сравнение с баните на повечето други марки кемпери.

Кухнята може да е напълно оборудвана с всичко необходимо - уреди и шкафове за кухненска посуда.

Дневната зона е обзаведена с мека мебел и с удобна за работа и хранене маса. При всички модели въртящите се пилотни седалки са тапицирани в десен, който хармонира с интериора на дневната. На горните шкафове в повечето модели е монтирано индиректно осветление, което улеснява търсенето в тях и допринася за меката, уютна атмосфера в кемпера вечер.

Решенията за съхранение на багаж – посуда, дрехи, спортни пособия, книги, etc. – са достатъчно и много практични. Шкафовете разполагат със скрита система за заключване, която не позволява вещите ви да изпаднат дори по най-стръмния, лош и с много извивки път.

Кемперите Sunlight са с функционален и елегантен интериор и екстериор (с предна броня в цвета на купето) и се предлагат на изключително достъпни, за този тип превозни средства, цени.

Свържете се с нас, за да получите повече информация и заповядайте в нашия „Караван център“, за да разгледате моделите на живо.

 

Алковен кемпери

Кемпери Sunlgiht - Алковен модели

Полуинтегрирани кемпери

Кемпери Sunlgiht - Полуинтегрирани модели

Кемпери с подвижно легло

Кемпери Sunlgiht - Модели с падащо легло